Nieuws

Showroom

LangerThuisBlijvenWonen opent een showroom in Veenendaal. Aan de Plesmanstraat 25 vindt u vanaf maart een compleet ingerichte toonzaal vol slimme woningaanpassingen voor keuken, badkamer, toilet, slaapkamer en trap. Doordachte oplossingen die mensen in staat stellen om langer zelfstandig te blijven wonen.

We laten u onze showroom graag zien tijdens Open Dagen op vrijdag 2 en zaterdag 3 maart 2018.

Bij deze gelegenheid presenteren wij ook ons vernieuwende zorgconcept.

De Open Dagen zijn vrijdag van 14.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur.

Nieuw in onze dienstverlening

Antislip voor een tegelvloer.  Zonder hakken en breken
Titaniumgrip is dé onzichtbare antislip-oplossing tegen gladde en / of vochtige tegel vloeren, trappen en andere oppervlaktes. Titaniumgrip wordt zonder dieptereiniging direct aangebracht op de tegel. Na enkele minuten inwerken wordt deze geneutraliseerd met water waarna we alles droogmaken met een waterzuiger. Middels deze eenvoudige werkwijze kunnen we grote oppervlakten aan in relatief weinig tijd. De overlast wordt hiermee tot een minimum beperkt én u bespaart op de kosten.

Titaniumgrip is slechts enkele minuten na aanbrengen volledig beloopbaar, ook met blote voeten. Het product is bovendien milieuvriendelijk, volledig biologisch afbreekbaar en bevat geen gevaarlijke oplosmiddelen of giftige chemicaliën. Daarnaast remt de unieke formule de opbouw van schadelijke bacteriën. Dit product kan overal waar natte en gladde vloeren een risico vormen voor zowel u zelf, gasten, bezoekers en/of personeel worden toegepast.

Vraag naar de mogelijkheden!!! - september 2017

ThuiscomfortThuiscomfort.nl - zomer 2017

Wij zijn partner geworden van Thuiscomfort.nl. Steeds meer mensen willen comfortabel, veilig en energiebewust wonen. Nu en in de toekomst. Thuiscomfort informeert en inspireert u over de mogelijkheden. Met concrete oplossingen en het laatste nieuws over duurzaam wonen, slim wonen en langer zelfstandig wonen. Wanneer u op de website Thuiscomfort.nl inspiratie opdoet, dan kunnen wij dat voor uw als vakspecialist realiseren.

Ouder nieuws

Vitaalplusbeurs Woudenberg